Önskelista

ÖNSKELISTA

 

Karta

Klicka för stor karta över Fårö.

 

Önskelista:

 

Bara att ni kommer till vårt bröllop på Fårö är en stor gåva. Men om ni vill ge oss något ytterligare har vi några förslag här nedan.

 

Eftersom vi nyligen har slagit ihop två kompletta hushåll är vi väldigt väl försedda med brödrostar, juicepressar, kristallglas, finporslin, bestick, sänglinne, handdukar, ljusstakar, ljuslyktor, skålar, verktyg m.m. Eftersom vi inte har bil kommer vi också ha begränsat med utrymme till att transportera saker hem till Linköping.

 

Vad vi allra mest önskar oss är därför ett bidrag till vår bröllopsresa. Vi planerar att spendera två veckor i Italien i augusti direkt efter bröllopet. Planen är att vara tre dagar i Rom, tre dagar Umbrien, tre dagar Florens, två dagar Verona och en dag Cesenatico. Vi tycker att det är allra roligast om ni ger förslag på hur vi ska använda er gåva t.ex. en middag, ett besök på museum, en flaska vin etc. Bidrag till bröllopsresan sätts med fördel in på kontot nedan.

 

Vi önskar oss även två tillskott till vårt kök:

 

  • Pastamaskin

Det här är naturligtvis för dyrt för en person att ge som gåva. Därför har vår vän Mattias Strandberg har erbjudit sig att sköta en insamling. Se nedan.

  • Brödmaskin

Det här är naturligtvis för dyrt för en person att ge som gåva. Därför har vår vän Mattias Strandberg har erbjudit sig att sköta en insamling. Se nedan.

 

 

För att bidra till resan, pasta- eller brödmaskinen, sätt in en slant på;

 

Bank: Skandiabanken

Clearingsnr: 9150

Kontonr: 8698017

 

Glöm inte att märka skriva vad ni vill bidra till. Ni kan också kontakta Mattias genom mail på: mattias.c.strandberg@gmail.com