Resa

RESA

 

Karta

Klicka för stor karta över Fårö.

 

Resa till Gotland

 

Eftersom bröllopet är i slutet av högsäsongen (och medeltidsveckan) på Gotland kan det vara svårt att få resor både dit och hem om en inte är ute i god tid. Till Gotland tar en sig med båt eller flyg till Visby.

 

Båt

Det (oftast) billigaste sättet att ta sig till Gotland är med båt från Oskarshamn eller Nynäshamn. Det tar ca 3 timmar och en kan boka för både bil och husdjur. Vill en boka långt i förväg måste en göra det per telefon.

 

0771-22 33 00

www.destinationgotland.se/farja

 

Flyg

Flera flygbolag flyger från Arlanda till Visby på sommaren. Gotlandsflyg flyger dessutom från Bromma, Halmstad, Malmö, Norrköping, Ronneby, Umeå och Ängelholm m.fl. Bokar en i god tid kan en få väldigt billiga biljetter.

 

www.gotlandsflyg.se

www.nextjet.se

www.sas.se

www.malmoaviation.se

www.norwegian.com

 

Transport till Fårö

 

Från Visby går buss 20 till Fårösund och Fårö. Kommer en med båten så går bussen precis utanför hamnterminalen. Kommer en med flyg måste en ta sig till Östercentrum antingen med taxi eller flygbuss.

Kolla gärna in tidtabellen som finns: http://www.gotland.se/85673 .

 

Det är inte alla bussar som går upp på Fårö så se efter i tidtabellen eller fråga oss så tar vi reda på vilken buss som passar. Går det inte att pricka in en Fåröbuss så ordnar vi hämtning i Fårösund.

Kontaktuppgifter till transportansvarig:

Rasmus Pettersson - 0725269102

David Blanck - 0762194435

 

 

OBS! Bussen tar endast kontanter! En enkel resa för en vuxen kostar 75 kr.